2 PUNTS

TONI ZABAU
4 PUNT

JORDI CORTASA

Victòria gerbolina que ens fa entrar de ple dret als play off d ascens. Un gerb que des del primer minut ha marcat diferències en el marcador amb un 15 a 3 en el minut 5 i que auguraba un passeig pels gerbolins,però l Almenar ha plantat cara i tot que no s ha atançat en el marcador no ha deixat que el Gerb marxés massa lluny en el marcador.

Extraordinari partit del Marc Babot amb 25punts seguint la bona dinàmica dels últims partits, segur en totes les facetes del joc i aportant molt punts. convertint se en una peça fonamental de l actual Gerb Bàsquet, Felicitats Marc...
Al seu costat un gran Toni Zabau ha estat la clau de que l Almenar no jugués amb la soltura que pot fer, la gran defensa del Toni sobrel El Joan Martínez ha esta l altra gran clau del partit. Gran Toni en defensa i en atac repartint joc... creixent i creixent Toni,,,no afluixis.
Evidentment l gran treball de tot l equip tots han aportat i sumat, el que ens fa afrontar els Play Off amb gran optimisme.
Dimecres però l  Almacelles un gran equip que ens donarà molta guerra i serà un bon pols per a veure la bona evolució de l equip en aquest gran final de temporada que estem fem