RAMON BERNAT

TONI ZABAU
1 PUNT

JORDI CORTASA

Victòria gerbolina en un partit vibrant , intens i bonic. Un Balaguer amb jugadors il.lustres Martin, Molina... i un Gerb que va a més, que competeix i que ara ja guanya ens han ofert un gran partit i el nombrós públic que s ha aplegat al pavelló de Gerb ha gaudit de debó.

Primer quart on la veterania del gran Martin ha deixat emprenta i un Gerb que no trobava el seu lloc al camp ha fet que els balaguerins marxessin al descans del quart amb una renda de tres punts 14 a 17.
Però un gran Toni Zabau ha demostrat als seus companys quins era el camí i el camí era la gran defensa que ha començat a sortir de l ànima del Toni i que s ha encomanat a tot l equip.

Un segon quart magistral dels gerbolins amb un grandiós Joan Marc, imparable amb driblings espectaculars i canastes genials, acompanyat d un Stelian que ha trobat el seu lloc al camp i ha començat a demostrar qui és i qui mana a sota dels aros, acompanyat d un Gabri volador i anotador (20 punts) sense oblidar l aportació del Babot han fet que el Gerb anés al vestidor amb una renda de 10 punts 45 a 35.
Un tercer quart amb gran nivell de tot l equip gerbolí semblava que sentenciava el partit però els triples del Blanch i del Joan Farré han fet que el Gerb no sentenciés el partit.

En l últim quart el Gerb ha sabut jugar amb cap i no ha permés que el resultat perillés en cap moment.

Del Gerb avui destacarem a tot l equip. la suma de tots la gran defensa i les ganes ens posen de cap al play off ara depén tot de nosaltres si guanyem a Almenar i a casa a l Almacelles podem començar a somiar que és de franc...

Gràcies al nombrós públic que ens ha vingut a veure i que valora l esforç que siginffica per Gerb fer el que FEM ,orgullós del públic de Gerb que t anima durant i a l acabar el partit  i de tots aquests jugadors que a pesar de "MOLTS PROBLEMES" , alguns de greus per falta d empatia dels que ens podrien ajudar i d altres per lesions o per qúestions personals... Sumen Sumen i Sumen. Exemple d equip i d esforç .

No pensava lluitar pels play off però nois estem allí SOM HI.