GERB BÀSQUET 80
CB ALMACELLES 76


ESCUT GERB BASQUET.jpg
                             


NITO

6 PUNT

JOAN MARC MATEU

13 PUNTS

ALEX VELASCO

3 PUNTS


ALBERT MCKENZIE


GABRI CARA.jpg
GABRI

8 PUNTS

stely11.jpg
STELIAN

  35 PUNTS

AIGE CARA.jpg
ADRIÀ AIGE



XAVIERET COMA


BABOT CARA.jpg
MARC BABOT

12 PUNTS

Capture-2.jpg
RAMON BERNAT


2 PUNTS

TONI ZABAU



JORDI CORTASA










Gran victòria gerbolina davant un esplèndid Almacelles que ha fet un gran partit, un primer quart de llibre dels Almacellencs els ha fet marxar amb un contundent 26 a 14, els gerbolins no funcionaven no hi havia connexions amb el joc interior i costava molt arribar a cistella, el segon quart ha estat un avís dels gerbolins , el joc ha començat a fluir els jugadors externs han començat a trobar els interiors i la màsquina gerbolina s ha posat en funcionament.
A patir d aquí el marcador ha començat a canviar de signe i hem entrat en un últim quart amb un 61 a 61 que ho deixava tot obert. Els triangles ofensius han començat a funcionar en Ramon , Babot i Joan Marc feien arribar les pilotes al lloc adequat i allí teníem a l Stelian que avui ha demostrat un cop més que sens dubte és el jugador més determinant del campionat, felicitats Stelian, sense oblidar un Gabri anotador i lluitador i un gran Nito que ha rellençat al Gerb quan més falta le feia.
Un últim quart agònic intens i on podia passar de tot ha fet lluir se en estratosfèriques accions a l Stelian i un Babot que està en un grandíssim nivell. La cinquena personal , intencionada, del Marc ha estat un punt d inflexió difícil pel Gerb , que d un 73 a 65 ha passat a un 73 a 72 , però l´esforc final de l Stelian i del Joan Marc, han deixat les coses en una gran victòria del Gerb, que serveix per a adelantar en la classificació al mateix Almacelles , el que fa que el rival del proper DIUMENGE, sigui el CALAF, 

DIUMEGE A LES 18,00 HORES GERB-CALAF premi per als jugadors gerbolins que han estat l´equip més consistent del final d aquesta lliga i com sempre, tot i les lesions i d altres problemes , allí estem donant la cara davant els millors de la categoria. Esprit GERB.

Jugador de la setmana , STELIAN.

Bon arbitratge del Sr Del Olmo, bon criteri arbitral.

DIUMENGE US ESPEREM  A LES 18,00 HORES.... PREMI DEL PLAY OFF pel gerbolins.

GERB GERB GERB