GERB BÀSQUET  77
CB SERÒS 57

ESCUT GERB BASQUET.jpg
                             



NITO


JOAN MARC MATEU

11 PUNTS

ALEX VELASCO

2 PUNTS


ALBERT MCKENZIE


GABRI CARA.jpg
GABRI

15 PUNTS

stely11.jpg
STELIAN

  25 PUNTS

AIGE CARA.jpg
ADRIÀ AIGE

8 PUNTS


XAVIERET COMA



BABOT CARA.jpg
MARC BABOT

6 PUNTS

Capture-2.jpg
RAMON BERNAT

2 PUNTS

TONI ZABAU
3 PUNTS


JORDI CORTASA









Bon inici de partit d un Seròs que cada vegada va a més, amb un 0 a 5 que va començar a despertar un Gerb Bàsquet que no estava centrat en les tasques defensives. Temps mort i canvi d actitud dels locals que van saber redreçar el rumb d un partit que s hagués complicat molt. 
Tot seguit varen venir els problemes elèctrics del marcador, algú s ha endut el cable i marcador petit del pavelló, esperem que tornin a lloc...demanem disculpes al Seròs pel tall elèctric, a l ACB també ha passat alguna vegada a Gerb no volíem ser menys.

El segon quart ja va ser totalment local, bons contraatacs de l amic Aige, un Stelian que començava a dominar i un Jota que va donar joc van ser les primeres claus per a fer funcionar l equip.

A partir d aquí tots els jugadors van sumar i molt, un valent Toni Zabau , un Babot que sense entrenar suma , creiem que és un cas únic al món. Un Gabri centrat i molt eficient, un Ramon generador de joc  i més ganes defensives van ser les claus per guanyar a un Seròs que de la mà del seu entrenador, capità i jugador David Almacelles tenen un gran futur, un equip amb alçada i bons jugadors que ben aviat guanyareu molts i molts partits.

La setmana vinent a Fraga una altra prova de FOC per al Gerb Bàsquet, el Fraga un dels millors equips del campionat, el Gerb un equip en alça... repeteixo prova de foc a treballar nois...Si guanyem estem de cap als play off, si perdem tenim al Sort allí mateix.

Jugador de la setmana Stelian Sandru, dominador i cada dia més assentat com a líder d un equip que aspira a molt més...

Arbitratge precís , com sempre, del Sr Marc Rué.

Gràcies pel reportatge fotogràfic fet pel Albert Mckenzie, us ficarem aquí l enllaç quan estiguin penjades 

Cortasa dissabte et necessitem !!!

Merci Nito per venir a animar a l equip !!!

GERB GERB GERB