MARC BABOT

RAMON BERNAT

TONI ZABAU

JORDI CORTASA

Partit espectacular i vibrant el viscut davant un CENG que ha sortit decidit ha guanyar per la via ràpida realitzant un meritori primer quart amb cinc triples impecables que ficaven un marcador de 27 a 11, però els jugaddors gerbolins han sabut refer se i minut a minut han anat millorant el seu joc. La defensa a l home i un excepcional Joan Marc que ha superat durant 40minuts la forta pressió del CENG acompanyat d un cada dia millor Velasco i com no un pletoric Stelian que juntament amb el Joan Marc s han posat els galons de jugadors referents del Gerb. El partit ha anat canviant de color....un CENG impotent veia com el Gerb es posava per davant del marcador i entràvem a l últim minut amb un Gerb guanyant de 2 punts que ha fet vibrar a tot el pavelló.
Però el Gerb quan ho tenia més fàcil no ha sabut rematar ,errades fàcils sota cistella han acabat entregant un partit als locals que ja el veien perdut però el seu saber estar i més veterania els ha fet guanyadors, aprofitant tan sols les errades del Gerb més que no el que generava   el joc local.

No obstant bones sensacions... hem sortit d una llarga temporada amb lesionats i jugadors convalescents que no es deixava gaudir molt del nostre nivell de joc...per fi hem redreçat el rumb i volem acabar la temporada gaudint d aquest bàsquet que il.lusiona i motiva molt.
Bones aportacions del Nito i del Ramon, sense obldar a un Gabri que ha fet 8 punts i divendres que ve ens farà un recital de bàsquet. Gran defensa d un Cortasa que ha parat al seu atacant i ha agafat rebots importantíssims, un Aige que quan ha deixat d estavellar se amb la defensa local i ha començat a repartit joc interior ha fet crèixer l equip fins quasi la victòria,Un Velasco que està a 7 kilos de ser el qui era tot i això avui ha estat de notable molt alt, Un Stelian que lidera un equip que creu en ell i que retorna a l equip amb punts les assistències que rep dels companys i un Joan Marc que avui ha donat llicó de bàsquet, la forta defensa dels jugadors del CENG no l han aturat al contrari ha donat un recitat de tècnica de dribling i de direcció d equip tens màgia tio !!!!
Senyors estem a punt d arribar al nivell que buscàvem a l inici de temporada no el deixem , ja sabeu fora pors i il.lusió i treball, el futur es nostre no ho dubteu.
Agrair els ànims de la Noèlia,Meri, Crhistian i el Adrián , divendres us esperem a Gerb volem guanyar al Serós...