CEP VALLFOGONA 97
GERB BÀSQUET  67

ESCUT GERB BASQUET.jpg
                             


NITO

2 punts

JOAN MARC MATEU

12 PUNTS

ALEX VELASCO

13 PUNTS


ALBERT MCKENZIE


GABRI CARA.jpg
GABRI

6 PUNTS

stely11.jpg
STELIAN



AIGE CARA.jpg
ADRIÀ AIGE

8 PUNTS


XAVIERET COMA

2 PUNTS

BABOT CARA.jpg
MARC BABOT

8 PUNTS

Capture-2.jpg
RAMON BERNAT

5 PUNTS

TONI ZABAU


JORDI CORTASA

10 PUNTS







Bon partit el viscut aVallfogona, un pletòric CEP (15 triples...) liderat avui per un estratosfèric Manel Planes ha demostrat que aspiren a tot en aquesta lliga. Un Gerb Bàsquet que ha lliutat , i molt, ha donat una bona imatge i ha aguantat dins del partit fins al tercer quart.
Sabíem contra qui jugàvem i hem intentat aturar el joc del CEP però els 15 triples parlen per sí sols,
Hem fet jugades de mèrit, un Joan Marc excepcional ha fet sobreviure al Gerb que en els moments en que Velasco i Cortasa han començat a fer punts ens hem atançat i força en el marcador, però finalment no ha estat possible. Si el Gabri que ha lliutat molt però que no li han entrat, i el Babot que li falta més intensitat de joc haguessin pogut ajudar més a l equip en atac la cosa hagués canviat de ben segur. Però bé de moment tenim el que tenim, el mateix Roman m ha deia al final del partit, Massa triples ha fet el Vallfogona... el Gerb només 5.
Bon partit del Nito i del Ramon que han sumat molt com sempre i d un Aige lluitador i regular que sempre suma.
Bé esperem el retorn dels nostres lesionats i l increment d intensitat ofensiva dels nostres jugadors que de ben segur , quan ho aconseguim, ens farà fer una gran segona volta, de moment paciència i com a mínim a lluitar com hem fet avui,

Jugador de la setmana Joan Marc Mateu, elegància i gran direcció d equip.

Nota negativa del Xavier Coma amb un lamentable final de partit que no és bo per a la imatge del Gerb Bàsquet ni per a tu,i que com a club demanem disculpes, reflexiona Xavier. 

Bon arbitratge del Sr Marc Rué.

GERB GERB GERB