GERB BÀSQUET 65 ALMENAR 59


GERB BÀSQUET  65
BC ALMENAR 59
ESCUT GERB BASQUET.jpg
                             


NITO

9 PUNTS

JOAN MARC MATEU

10 PUNTS

ALEX VELASCO




ALBERT MCKENZIE


GABRI CARA.jpg
GABRI

16 PUNTS

stely11.jpg
STELIAN



AIGE CARA.jpg
ADRIÀ AIGE

4 PUNTS


XAVIERET COMA

9 PUNTS

BABOT CARA.jpg
MARC BABOT



Capture-2.jpg
RAMON BERNAT

6 PUNTS

TONI ZABAU

6 PUNTS

JORDI CORTASA

10 PUNTS







Avui ha estat el partit més difícil de la temporada. Lesionats (3) malalts (3) i un que no podía venir feien que el partit es presentés amb grans incògnites per al Gerb Bàsquet.
Un Almenar que comença enguany, no ho ha posat gens fácil i ben dirigits pel Joan Martínez (joanet pels amics) i en Charles acompanyats per dins peL veterà Ripoll i jugadors molt joves han posat els coses difícils a un Gerb Bàsquet que ha lluitat per no deixar escapar, tot i les circumstàncies, una victoria molt important i més jugant a casa.
S han aguantat el dos primers quarts sense fer personals tots els jugadors gerbolins han arribat gairebé sense personals al tercer quart i aquesta ha estat una de les claus de la victoria ser hi tots , al final del partit i demostrar caràcter made in Gerb, com han fet l Adrià Aige i especialmente el Xavieret Coma.
L atac del Gerb no ha estat gens vistós però s ha aconseguit l objectiu , guanyar i ha estat a falta de 30 segons que una connexió Toni Zabau i Nito, espectacular per part dels dos ha decidit un partit que estava molt igualat.  Un Nito espectacular agafant rebots i decidint el partit, acompanyat d un Gabri lluitador i anotador (16 punts) han estat les claus de la victòria final gerbolina.
Esmentar l esforç que ha fet el Toni Zabau venint a ajudar a l equip convalescent encara de la lesió a la cama però que ha ajudat moltíssim donant descans a companys i entrant a falta de 30 segons en el moment mes decisiu del partit, substituint a un Joan Marc, fos físicament, i que amb gran valentía ha penetrat a cistella donant una fabulosa assistència al magnífic Nito que no ha perdonat i que ens ha donat una important victoria.
Agrair el gran esforç del Jordi Cortasa , Ramon Bernat i Joan Marc Mateu convalescents de fortes grips però que han vingut a jugar tot i no estar físicament en el millor moment, gràcies valents.
Esperar el retorn ràpid de l Àlex Velasco i de l Stelian.

Jugador de la setmana TONI ZABAU

Gran arbitratge del Sr Farran .

GERB GERB GERB