*ESCRIT PEL RAMON  BERNAT*
EL CINC DEL GERB BÀSQUET

Al Gerb Bàsquet sabem que no som els millors però a cada partit ens exigim ser ho i ho intentem.
Enguany anem tercers i la segona volta serà molt dura, equips que es reforcen, que milloren, ens ho posaran molt difícil.
La gent no es creu massa que tenim jugadors que van  deixar el bàsquet molt jovenets o que heu començat a jugar amb 18 anys  i que el club va ser idea del Pol i del Manel dos jugadors de fútbol sala... Cert, tot és cert i tant cert com que fa tres anys a Bellvís vaig conèixer un tio de 1,95 d alçada que era de Balaguer i que amb 30 anys jugava al Bellvís, però cuallava més  amb el Gerb per què també  havia deixat el bàsquet quan tenia només 18 anys... però no sabia que avui en dia existia el Gerb. Vaig ser directe, et vaig dir que fas aquí si estem a 3 quilòmetres de casa teva a Gerb!!!  No t ho vas pensar l any següent en Ramon Bernat era jugador del Gerb i no un jugador qualsevol sinó que de seguit has estat un  exemple per a tots, sempre vaig al darrera dels més joves per que vinguin  a entrenar però a tu  mai t' he hagut de dir res sempre ets a pista . Tens més il.lusió que jo per veure el club viu i dinàmic.Enguany no has començat encara a entrenar i la setmana passada em vas donar la trista notícia, deixaves el bàsquet per una malaltia greu que de moment no et permet còrrer. Emocions i llàgrimes van barrejar-se en la conversa. Ja han passat uns dies i la veritat coneixent te com et conec, sé que tornaràs si no enguany l any vinent, t esperem...
Et donaré motius per a tornar, mira Ramon la jugada 33 sense tu no funciona, tampoc funciona la primera jugada de cada partit, la que al salt inicial els braços de l Stelian envien la pilota als no menys llargs braços teus i tu la passes al Xavieret que ja corre cap a l altre camp... Però no és per  les jugades que no funcionen  per què has de tornar, és per què trobem a faltar el teu caràcter, el teu tarannà, ets una persona que irradia bondat, tranquil.litat i ànims quan el partit no va bé, tots et trobem a faltar qui més l Stelian que no té les teves assistències ni consells.. . Ens falta el DJ Ramon, no cal dir que el Nito l altre DJ, t espera ja que és vol retirar amb tu a la pista.
Sóm l equip dels impossibles i tu n'    ets un exemple, tu saps superar els impossibles per això ets del Gerb. Tots sabem que ho superaràs que t enfrontaràs a la malaltia amb el mateix cor que treus quan defenses  la press del Gerb a tot el camp,  Ramon et guardem el  teu lloc , l espai que el número 5 s ha guanyat en aquest equip. Ja saps el poble més petit de Catalunya amb club de bàsquet t anyora i et necessita. La nostra carta als reixos enguany els hi demana  que et recuperis i que et volem a pista amb nosaltres, els jugadors i jo et trobem molt a faltar . Records a la Nessa i al Narcís que aviat tornarà a veure al pare jugant amb el Gerb Bàsquet exigint se ser el millor a pista i fora d'ella.

Bon Nadal Ramon
Gerb Bàsquet amb TU
♥ ♥ ♥