ARTESA 51 GERB 55

Partit intens defensiu i elèctric el viscut a Artesa.
Un bon Gerb ha iniciat el partit jugant uns bons dos primers quarts. L equip fluïa, les jugades s encadenven i la defensa era molt bona.
L Artesa no trobava el camí i es va anar al vestidor amb bones sensacions. 13 a 28 pels de GERB.
El tercer quart va ser un ressorgir del Ceng liderats per un gran Serentill, les ganes de tot l equip, una afició que amb trompetes i ànims no deixaven  ni escoltar el xiulet de l àrbitre, m. el Ceng va fer un parcial de 26 a 7 que els hi deixava un 39 a 35 favorable.
L últim quart va ser molt intens, es va apel·lar a l épica dels jugadors gerbolins, el consabut SI o Si.. contra un públic entregat contra uns jugadors locals que s ho creien només cabia la èpica... i van començar a ressorgir els  jugadors gerbolins.
Un Xavieret omnipresent, defensa rebots i punts, un Stelian que tot i les artimanyes dels defensors va imposar la seva llei, un Velasco que amb  l ungla del dit del peu trencada va entrar al partit ,van fer aguantar a un Gerb que començava a creure en la victòria. Un Joan Marc amb febre, sortint de la banqueta va fer uns últims minuts de gran base, passis excepcionals i fent funcionar un equip que no acabava de rutllar...La conjunció de tot va donar com a resultat una victòria GERBOLINA molt important que ens deixa d alt de tot de la classificació aspirant a tot.

Bon arbitratge del Sr Óscar López que no es va deixar influenciar ni per entrenadors ni per una gran afició bolcada amb el  seu equip.

Entranyable retrobament amb l entrenador del Ceng Quique del Río, company meu d equip al Big Beng Golmés...d on tenim grans i bonics records, una abraçada Quique.

Reconeixement a la tasca de Tots els jugadors del Gerb que tots van contribuir a una victòria vital per aspirar a TOT.

Agrair el suport incondicional a les grades de la Núria, Amanda, Pep i del Jordi Fortea que per cert debuta dissabte vinent amb el Gerb. Jugador format a la base del força Lleida i que com a Júnior va conquerir un fabulós campionat provincial. Gràcies per venir a Gerb estem molt contents Jordi