GERB BÀSQUET 92
CB BALAGUER 65
ESCUT GERB BASQUET.jpg
                              


NITO


1 PUNT

JOAN MARC MATEU


14 PUNTS

ALEX VELASCO


15 PUNTS


ALBERT MCKENZIE


GABRI CARA.jpg
GABRI


10 PUNTS

stely11.jpg
STELIAN


26 PUNTS

AIGE CARA.jpg
ADRIÀ AIGE




XAVIERET COMA

4 PUNTS


BABOT CARA.jpg
MARC BABOT


12 PUNTS

Capture-2.jpg
RAMON BERNAT




ARNAU BELLMUNT



ORIOL GRAU
7 PUNTS








Bàsquet sense fisures de TOT l equip
aquesta és la virtut que fins ara anem
demostrant.
Jugui qui jugui el cor està a la pista i avui no hem donat opcions a tot un Balaguer amb jugadors il.lustres que ho han intentat però no han pogut.
La clau el COR,ara parlem dels detalls: que son el nostre gran joc en atac, sabem el que volem i ho fem a més quan convé al costat del cor i fiquem la màgia del "doctor jota" , del territori dominat sota els taulers d un tal Stelian, la d un Oriol que ha començat amb 4 punts seguits, la d un Gabri que fa mal sota els taulers, un babot malabarista, un Nito de minuts d Or , un Baldomà que avui ens ha fet dos punts, un Arnau que ha defensat com un sènior a tot un Martín... un xavieret que fa cansar a qualsevol en defensa, un aige que s entrega a l equip i un fenomenal Velasco que torna a tenir la màgia de las nenas, ell ja m entén... són les claus del nostre equip
El Balaguer ho ha intentat, forta defensa amb dos jugador sobre el Joan Marc però Doctor Jota és imparable ni tres el paren... forta defensa sobre l Stelian però el MVP no l intimida ningú sota els taulers i a més un triple de propina.
El nostre atac funciona, les jugades flueixen i quan ens canvien a zona el Velasco no perdona per això el Balaguer avui ho ha tingut molt difícil.
Endavant GERB anem bé, si dissabte vinent guanyem ens quedem adalt de la classificació , si perdem no passa res.

Bon arbitratge del SR Alimbau.

MVP del partit Joan Marc, no ha deixat que la forta defensa del Balaguer tingués els  efectes esperats i ens ha regalat dues jugades de pura màgia NBA

Gerb Gerb Gerb