GERB 83
FRAGA 50
ESCUT GERB BASQUET.jpg
                             

NITO



JOAN MARC MATEU

10 PUNTS

ALEX VELASCO
9 PUNTS


ALBERT MCKENZIE


GABRI CARA.jpg
GABRI

30 PUNTS

stely11.jpg
STELIAN

26 PUNTS

AIGE CARA.jpg
ADRIÀ AIGE

4 PUNTS

XAVIERET COMA

5 PUNTS


BABOT CARA.jpg
MARC BABOT

2 PUNTS

Capture-2.jpg
RAMON BERNAT

4 PUNTS

TONI ZABAU











VICTÒRIA DEDICADA A L ALBERT MCKENZIE I A L ANTONIO ZABAU,I AL NITO va per vosaltres !!!!

Avui hem jugat i com hem jugat, ni en el millor dels meus pensaments passava una victòria d aquesta forma tant contundent contra tota una penya fragatina. No és que el Fraga no ho hagi intentat és que nosaltres hem fet un grandiós partit. No sempre surten però avui SI, orgullós de vosaltres i més en moments difícils quan tenim tres companys lesionats. 
Hem jugat molt bé, el triangle ofensiu Ramon, Gabri ,Stelian ha fet molt de mal, el motor Joan Marc ha generat sempre opcions i assistències i la resta heu donat tot el que s ha de donar, sense oblidar un Xavieret amb el turmel embenat i onflat.

Stelian ets O´rei , imparable, Gabri ets el jugador revelació ,avui 30 punts i a punt de fer un mate que t han aturat amb intencionada. Joan Marc impressionant tècnica i físicament. 

Vinga nois a continuar així la lliga és llarga, dimecres més i divendres SOPAR, us el dec si guanyaveu al Fraga tocava...

Hem de parlar amb l AJUNTAMENT per a que ens posi un calefactor,... el necessitem pel "públic de casa" a l ala dreta del pavelló... això promet l equip creix i com creix. 

Jugador de la setmana Gabriel Cacovean.

Bon arbitratge del Sr Burgos que ha demostrat la seva experiència i saber fer en moment difícils del partit.