GERB BÀSQUET  64
CENG ARTESA 73
ESCUT GERB BASQUET.jpg
                             

NITO

4 PUNTS

JOAN MARC MATEU

15 PUNTS

ALEX VELASCO



ALBERT MCKENZIE


GABRI CARA.jpg
GABRI

6 PUNTS

stely11.jpg
STELIAN

28 PUNTS

AIGE CARA.jpg
ADRIÀ AIGE

6 PUNTS

XAVIERET COMA



BABOT CARA.jpg
MARC BABOT

4 PUNTS

Capture-2.jpg
RAMON BERNAT

4 PUNTS

TONI ZABAU











Partit molt intens defensivament el jugat pel Artesa que ha vingut hipermotivat a endur se la victòria. Un Gerb que davant la defensa al límit dels jugadors  d Artesa no han sabut trobar el seu nivell de joc. Reflexió important ni que patim defenses al límit no ens hem de desmotivar al contrari el jugador important és el que davant aquestes defenses es motiva i és multiplica... Avui no ens hem sabut motivar ni multiplicar especialment en un últim quart on ho teniem molt bé per guanyar el partit. Llástima nois... a continuar creixent

Avui també és un dia trist a la lesió del Xavieret li hem de sumar la greu lesió del Toni Zabau que ha topat amb un jugador visitant i a hores d ara sembla que la cosa acabarà amb menisc i una fractura d´un os del peu.
També es trist per la lesió de l Albert Mackenzie que apunta a una lesió més greu CREUATS. Toni Albert MOLTS ÀNIMS 

Moment difícils per a un Gerb Bàsquet que de moment haurem d afrontar els partits amb 7 jugadors però sens dubte ens en sortirem, som el GERB i ens agrada lo difícil... ànims nois.

Esmentat el fet la presidenta de l EMD de Gerb Paqui Marquina , avui ha assitit al partit, essent aquest el tercer partit que avui presenciava,,, dos dels seus fills i un de l equip del poble... Aviat et farem entrenadora del GERB BÂSQUET.Merci per venir

Vinga nois a pensar en el proper partit, felicitar a l Artesa per la victòria i pel seu bon joc en atac i el Gerb de ben segur tot i les baixes aviat ens retrobarem amb la victòria, i ens encomanem al nostre patró Sant Salvador per a no tenir més lesionats... sinó haurem de fitxar a algú més del poble per anar cinc als partits.

Endavant Gerb.

Bon arbitratge del Sr,Doblas